Maak je eigen gipsafdruk van je buik!

Maak je eigen gipsafdruk van je buik!

Als je eenmaal bevallen bent kun je je buik zo snel vergeten. Daarom kun jij van jouw buik een kunstige herinnering maken! Door het gipsen van je buik en eventueel je borsten of handen, krijg je een geweldig artistiek werk van je zwangere buik. Het is best een geklieder, en je hebt er wat hulp bij nodig. Maar het is absoluut leuk om te doen.

 

Maak je eigen gipsafdruk van je buik!

Het beste resultaat krijg je bij een zwangerschap vanaf ongeveer 34 weken. Je moet zelf proberen in te schatten wanneer je buik op zijn mooist is; de buik moet goed zichtbaar en mooi rond zijn, maar de baby moet het liefst nog niet helemaal zijn ingedaald. Voor de ene vrouw zou dit al rond de 30 weken kunnen zijn, terwijl de andere pas bij 37 weken een ronde buik krijgt.

De gips buik wordt het mooist als je staat, het is daarom wel belangrijk dat je je fit voelt. Eventueel kan de buik ook zittend of liggend gemaakt worden. Het gips is geheel veilig voor jou en de baby. Je smeert de buik eerst goed in met vaseline, zo laat het gips gemakkelijk los. Wil je hier meer over weten klik dan hier.

Share This Story

Zwanger Zijn

You May Also Like