Deel je ervaringen met de lezers van BellaMamie

Op BellaMamie kun je zowel je eigen ervaringen delen, als ervaringen van andere moeders lezen. Dit geeft je een beeld van hoe andere ouders de zwangerschap, bevalling en opvoeding van hun kinderen ervaren.

Zwangerschap is voor elke aanstaande moeder een heel bijzondere periode. Het is vooral de eerste zwangerschap welke een heel nieuwe ervaring is. Alles verandert immers in je leven. Zowel lichamelijk als emotioneel. Elke moeder kan beamen dat de emotionele veranderingen net zo zwaar wegen als de als de fysieke kanten van je zwangerschap. Zwangerschap is ook emotioneel een zeer ware ervaring.

Ben je zwanger en heb je vragen of onzekerheden die je met andere vrouwen wilt delen?

In het leven van een kersverse moeder is de geboorte één van de meest emotionele, zwaarste en meest ontroerende momenten. Toch kijken moeders verschillend terug op de bevalling. Sommigen vinden het verschrikkelijk kijken er met gruwel op terug. Anderen vinden het ondanks de helse pijn één van de beste dag uit hun leven.

Deel je Ervaring

Hoe heb je de bevalling ervaren? Was je bevalling een hel of was het een hemelse gebeurtenis. Hoe verliep de tijd na de geboorte bij jou? Wat vond je prettig of niet prettig bij thuiskomst? Zijn er onverwachte klachten geweest?

Opvoeden is een uitdaging en over het algemeen ook ontzettend leuk. Maar makkelijk is het zeker niet altijd. Als ouder sta je voor een dilemma. Aan de ene kant wil je jouw kind beetje bij beetje loslaten zodat het zelf ervaring op kan doen. Aan de andere kant je weet dat je kind niet altijd de meest verstandige keuzes maakt en dat maakt jou onzeker. Dit zorgt ervoor dat iedere ouder momenten heeft waarop hij of zij het niet meer weet.

Hoe voedt je je kinderen op? Welke tips heb je voor andere ouders.
Deel je ervaring. Liefst met enkele gegevens, zoals naam en woonplaats, maar ook anoniem mag ook. Je ervaring kan anderen helpen.
Zo helpen we elkaar een eind op weg!

Hoe plaatst u een ervaring:

Heel simpel u vult onderstaande formulier in.
Uw ervaring is na goedkeuring direct zichtbaar op de website.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp (Zwangerschap, bevalling, opvoeden etc)

    Uw bericht