Arganolie: 100% Natuurzuivere Verzorging voor Moeder én Kind

Je herkent dit vast wel: je probeert een nieuw verzorgingsproduct en je huid prikt, wordt rood of voelt branderig aan. Bijna altijd is dit het gevolg van chemische ingrediënten waarmee fabrikanten hun cosmetica ‘verrijken’. Dit wil je dit natuurlijk niet. Niet voor jezelf, en zeker niet voor je kind. De laatste tijd is er veel aandacht voor natuurcosmetica. Van alle natuurcosmetica krijgt arganolie de laatste tijd de meeste aandacht. De zoveelste hype? Misschien, maar arganolie is wel degelijk anders.

Moeder en Dochter Arganolie

Een veelzijdige, 100% natuurzuivere olie
Arganolie is een 100% biologisch en natuurzuiver product waaraan bijvoorbeeld geen chemische bestanddelen zijn toegevoegd. Deze natuurlijke olie is enorm veelzijdig. Je kunt er je huid mee verzorgen, maar ook je haar, nagels en er is zelfs een variant voor in de keuken. Hoewel het vooral door vrouwen om cosmetische doelen wordt gebruikt, is het ook zeer geschikt voor het oplossen en verzachten van de pijn en jeuk bij wondjes, huidproblemen en irritaties. Bij jezelf, maar ook bij kinderen!

Argan Noten

Ook goed voor je kind
Het unieke aan arganolie is namelijk dat het ook geschikt is voor de gevoelige kinderhuid. Deze kan sneller reageren op prikkels van buitenaf of van binnenuit. Omdat arganolie de zuurmantel van de huid niet aantast zorgt het voor permanente bescherming. Elke dag een beetje aanbrengen is genoeg. Het houdt de huid heerlijk zacht en goed doorvoed. En in sommige situaties is arganolie een echte musthave:

Verzorging van wondjes
Schaafwonden helen maar langzaam. Eerst zijn ze pijnlijk, en daarna moet je als kind de verleiding weerstaan aan de jeukende korsten te krabben. Arganolie brengt werkt ontstekingsremmend, zorgt voor een sneller herstel en houdt de vochtbalans op peil, zodat jeuk geen kans krijgt.

Arganolie Voor Uw Kind

Een geïrriteerde huid
Heeft je kind last van bijvoorbeeld eczeem of een allergische huidreactie? Arganolie kalmeert waardoor je kind minder de neiging heeft tot krabben en ’s nachts gewoon lekker doorslaapt.

Zonnebrand
Je komt er vaak achter als het te laat is: een verbrande huid door de zon. Met de extreem goed voedende arganolie voorkom je naderhand jeuk en verdere schade.

Tegen puistjes
Puistjes zijn ontsierend en kunnen je als kind erg onzeker maken. Arganolie werkt ontstekingsremmend en helpt ze daardoor te voorkomen.

Waarom is arganolie beter dan reguliere cosmetica?
De meeste cosmetica bevat chemische stoffen. Niet alleen geur- en kleurstoffen, maar ook parabenen en PPB’s. Hiervan is bekend dat ze een allergische reactie kunnen veroorzaken. Arganolie is een natuurproduct dat qua samenstelling lijkt op het menselijk talg. Daardoor wordt het moeiteloos opgenomen door elk huidtype. Vervolgens ondersteunt en versterkt het daar de natuurlijke kracht van je huid, haar en nagels. Zo zorgt het voor een beschermend laagje op de huid dat vocht vasthoudt en beschermt tegen weersinvloeden.

Arganolie - Natuurlijke Bron Van Antioxidanten

De rijkste natuurlijke bron van anti-oxydanten
Het is bovendien een volledig zuiver product. Diverse onderzoeken van uiteenlopende laboratoria laten zien hoe bijzonder rijk de olie is aan voedingsstoffen. Zo bevat arganolie bijvoorbeeld dubbel zoveel zuivere anti-oxydanten (vitamine E) als olijfolie. Hieraan, en aan de grote concentraties onverzadigde essentiële vetzuren, dankt de olie haar beroemde anti-agingkwaliteiten.

Het resultaat van regelmatige verzorging met arganolie is een stevige, elastische huid met een perfecte vochtbalans. De hoge gehaltes aan polyfenolen, vitamine E en de essentiële vetzuren omega 6 en 9 werken ontstekingsremmend en dit helpt om huidproblemen als acné, psoriasis en eczeem te voorkomen of verminderen. Voor zwangere vrouwen is het een goed middel om striae te voorkomen.

Arganolie stimuleert de emancipatie van Berbervrouwen
Op dit moment is er veel aandacht voor arganolie op internet en in vakbladen en fabrikanten voegen het ook al toe aan hun cosmetica. Toch was deze olie tot ongeveer 15 jaar geleden zo goed als onbekend in Europa. Dat heeft een reden. Het maken van arganolie is namelijk een intensief proces: voor één liter arganolie zijn twintig uur handwerk en 30 kilo arganboom-pitten nodig!

De arganboom groeit alleen in een specifieke regio in Marokko. De verwerking gebeurt in kleine lokale corporaties die met hulp van Unesco zijn opgezet. Ze worden gerund door Berbervrouwen en de olieproductie helpt dus mee hun positie te verbeteren. Arganolie mag alleen arganolie heten als het uit deze regio komt.

Ervaar de natuurlijke kracht van deze olie zelf!
Kortom, wil je het beste wil voor jezelf en je gezin, kiest dan voor de natuurlijke kracht van deze unieke olie. Het is het meest veelzijdig verzorgingsproduct voor huid, haar, nagels en gezicht. Een olie die volgens vaste gebruikers ook eens beschikt over enorm goede anti-aging kwaliteiten.

Genieten Van Arganolie Met Het Hele Gezin

Wil je arganolie een keer uitproberen? dat kan nu gratis en zonder verplichting!

You May Also Like